Avís legal

CONDICIONS LEGALS I LA SEVA ACCEPTACIÓ

Aquestes condicions generals, regulen l’ús del servei del portal d’Internet http://www.conselldeivissa.es .

OBJECTE

A través del portal www.conselldeivissa.es es facilita als usuaris l’accés i la utilització de diversos serveis i continguts posats a disposició dels ciutadans d’Eivissa. El Consell d’Eivissa es reserva el dret a modificar unilateralment, en qualsevol moment i sense cap avís previ, la presentació i la configuració del Portal, així com també es guarda el dret a modificar o eliminar alguns serveis i utilitats.

CONDICIONS D’ACCÉS I FUNCIONAMENT DEL PORTAL

  • www.conselldeivissa.es és totalment gratuït pels seus usuaris. No obstant, la utilització de certs serveis estarà disponible mitjançant subscripció prèvia.
  • L’usuari es compromet a utilitzar el portal de manera correcta i d’acord amb la llei. En cas de provocar perjudicis al portal del Consell d’Eivissa, hi sera responsable.
  • www.conselldeivissa.es no es fa càrrec del mal ús del portal i d’irregularitats en els PC dels usuaris, de les quals seran responsables els propis usuaris.

Per tal de donar compliment al que estableix la Llei 34/2002, del 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, a continuació s’indiquen les dades d’informació general d’aquest lloc web:

· Titular: Consell d’Eivissa
· CIF: S-0733001-B
· Adreça: av. d’Espanya, 49 CP: 07800 – Eivissa (Illes Balears)
· Contacte: info@conselldeivissa.es
· Telèfon: 971 195 900